Ingredients:
* 500 g de pasta de full
* 75 g de pols d'ametlla
* 100 g de sucre
* 1 cullerada petita de farina de blat de moro (tipus Maizena)
* un pols de sal
* ratlladura de mitja llimona i de mitja taronja
* 1 cullerada petita d'essència de vainilla
* 60 g de clara d'ou
* 75 g de pinyons
* crema pastissera
Preparació:
En un bol, es prepara el massapà. Es barreja la pols d'ametlla, la farina de blat de moro, el sucre, la sal, l'essència de vainilla i les ratlladures de llimona i taronja. I poc a poc, afegir la clara tot remenant procurant que no es formin grumolls fins que quedi una textura de papilla.
Al damunt de la superfície de treball enfarinada, s'estira la pasta de full. Es talla en dos rectangles iguals.
Es col·loca una de les meitats al damunt de paper de forn o silpat. S'hi escampa la crema pastissera tot deixant un marge de 1.5-2 cm a tot volt.
Es pinta el marge amb clara d'ou i es cobreix amb l'altra meitat.
Es pinta amb el massapà preparat anteriorment, i s'empolsima amb sucre i pinyons.
Es punxa i s'enforna uns 30 minuts a 180ºC (350ºC) dins el forn prèviament escalfat, fins que sigui rossa.
Es deixa refredar a temperatura ambient i ja està llesta per cruspir.
Bon profit!
Enviat per Merc
QUINS COLORSSSSSSS
COCA DE LLAVANERES
12:57 a. m. |
Etiquetes de comentaris:
CUINA POSTRES
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada