QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

ARRÒS CREMÓS DE TRIPETA DE BACALLÀ I BOTIFARRA DEL PEROL


Arròs cremós de tripeta de bacallà i botifarra de
perol

Ingredients per a 4 persones

200 gr Arròs
160 gr Botifarra negra
50 gr Botifarra del perol
50 gr Ceba Figueres
70 gr Tomàquet madur
100 gr Tripeta bacallà
120 gr Picada
30 gr Formatge parmesà
100 gr Oli oliva 0,4º
4 gr Alls
5 gr Pebre vermell
800 gr Aigua
140 gr Pastanaga
30 gr Ceba
50 gr Api
150 gr Porro
80 gr Bacallà (espina)
85 gr Peix blanc fumet
30 gr Patata
20 gr Tomàquet madur
6 gr Nyores
25 gr Cues julivert


Elaboració:

Posem des de fred l’oli amb les cabeces d’alls partides. Quan estiguin rosses afegim el pebre vermell, remenem ràpidament i mullem amb l’aigua.Afegim la bresa tallada, el bacallà, el peix per fumet, la patata, el tomàquet madur, les nyores i les cues de julivert.Quan arrenqui a bullir desespumem i deixem coure uns 40 minuts. Parem el foc i deixem reposar.A part posem la tripeta de bacallà prèviament escaldada i tallada en una paella antiadherent am oli fred. Quan es torna transparent afegim el sofregit, la picada i una mica de fumet de bacallà per integrar-ho tot.Agafem la botifarra i la pelem. La passem per la paella i la saltegem 1 min, i refredem.Fem l’arròs amb la tripeta i el brou de bacallà. Lliguem amb parmesà i emmotllem fins a la meitat.Cobrim amb la botifarra calenta i servim.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS