QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

CAKE SALAT DE BACON I OLIVES

CAKE SALAT DE BACON I OLIVES
INGREDIENTS PER A 8 PERSONES
4 ous
3/4 de tassa (de cafè amb llet) de vi blanc sec
3/4 de tassa d'oli d'oliva
2 cullerades soperes de mostassa de Dijon a l'antiga (grans)
2 1/2 tasses de farina
2 culleradetes de llevat sec de pastisser
1 culleradeta de sal (opcional)
1 tassa de cansalada fumada (bacon) tallada a tires petites
1 tassa d'olives negres o verdes sense pinyol
1 tassa de formatge Gruyere ratllat
.
Elaboració :
Escalfarem el forn a 200º. Untarem el motlle estil cake amb oli d'oliva i l'enfarinarem. En un bol batrem els ous lleugerament, afegirem el vi, l'oli i la mostassa. Incorporarem la farina, el llevat i la sal. Un cop que estigui tot remenat hi posarem el bacon, les olives i el formatge ratllat. Ho emmotllarem i cap al forn durant 45 minuts. Comprovarem si està cuit amb un escuradents. Aviso que 45 minuts n'hi ha suficient, perquè s'acaba fent amb l'escalfor.


Es serveix tallats a dauets. A qui no lo agradi la mostassa que no es preocupi perquè no es nota gens el gust. Li dona un no se què molt bò.Proveu-ho és molt saborós.I la casa fa una oloreta ...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comentaris:

Esther ha dit...

ENHORABUENA COMPI TE HA QUEDADO PRECIOSO EL BLOG,CONTINUA PUBLICANDO