QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

COSTELLAM DE PORC A LA MEL AMB FIGUES i POMA


Ingredients 6 persones:

Costellam de porc (unes 4 costelles per cap)
1/2 llimona exprimida
1/2 got d'oli d'oliva
1 cullerada sopera d'orenga
1 branqueta de farigola
1 got de conyac
1 got de mel
sal i pebre negre
4 pomes golden
2 cullerades de mantega
2 cullerades de sucre
12 figues seques
ELABORACIÓ:
Posem les figues seques dins d'un bol amb un bon raig de conyac i aigua, ho deixem un parell d'hores que s'hidratin.
Preparem el costellam unes hores abans macerant-lo amb herbes. Posem el costellam en una safata i li posem un bon raig d'oli, la sal, el pebre negre, una branqueta de farigola, unes fulles d'orenga, un raig de llimona i ho reguem amb el conyac.
Ho deixem reposar un parell d'hores.
Escalfem el forn a 200 graus, després hi posem el costellam fins que estigui daurat.
Després el traiem del forn i retirem el greix que ha quedat a sobre amb una espàtula. Pintem les costelles amb mel per la part que hem retirat el greix.
Ho posem tot al forn altre cop, hi tirem una copa de conyac i ho deixem que es caramelitzi (són uns 5 -10 minuts)
A part pelem i tallem les pomes en forma de mitja lluna, les daurem a la paella amb sucre i mantega fins que quedin caramelitzades. Ara afegim les figues que teniem reservades amb el suc. Ho remenem tot a la paella i deixem que faci xup xup 5 minuts. Això serà la salsa per acompanyar les costelles.
Emplatarem les costelles amb els trossets de poma i les figues

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS