QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

LLAGOSTINS AMB BOTIFARRA DE PEROL i AROMA DE TARONJA




Per a 4 persones




Ingredients:

32 llagostins
2 botifarres de perol
1/2 kg de patates bufet negra
2 cebes de Figueres
250 dl vi moscatell
30 sucre
20 glucosa
Sal i pebre
Oli verge
1 taronja


Elaboració:


Poseu una cassola al foc amb una mica d'oli, fregiu-hi la ceba tallada a juliana.. Deixeu-la coure a foc lent, que quedi confitada.. Talleu les patates a daus i poseu-les a coure amb aigua freda en una cassola. Renteu la botifarra de perol amb aigua calenta i traieu-li la pell.. Feu-ne talls aproximadament d’1 cm, reserveu-los.. Amb una altra cassola al foc, reduïu-hi el moscatell amb el sucre i la glucosa fins que quedi una escuma densa. Deixeu-la refredar i reserveu-la. Peleu els llagostins, (traieu la tripa). Deixeu-los al punt de sal ipebre.. Un cop cuites les patates escorreu-les i afegiu-les juntament amb la botifarra a la cassola on hi ha la ceba confitada. Salteu-les i xafeu-les amb l’ajuda d’una espàtula fins que quedin ben xafades..Afegiu-hi una mica de ratlladura de taronja..Salpebreu-les..Salteu els llagostins dins d’una paella amb una mica d'oli, fins que quedin daurats i una mica crus per dintre .Col·loqueu el puré xafat al centre del plat amb l'ajut d’un motlle rodó..Poseu-hi els llagostins pel damunt. .Feu unes ratlles amb la reducció del moscatell amb l’ajut d’una cullera.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS