QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

FLAM DE MENTA i XOCOLATA




Ingredients:




500 ml. de llet
3 ous grans
125 gr. sucre blanc
25 gr. sucre morè
1 polsim de sucre vainillat
75 ml licor de menta
2 gotes d’essència (comestible) de menta
30 fulles de menta fresca
Sucre cremat líquid
100 gr. de xocolata de cobertura (per desfer)
30 gr. de xocolata de cobertura (per trossejar)


Elaboració:


Escalfar el forn a 170ºPosar un pot al foc amb 250 ml de llet, just abans que comenci a bullir posar-hi la menta fresca (infusionar) durant 4 o 5 minuts. Colar i reservar la llet. En un bol barrejar els altres 250 ml de llet amb els ous, els sucres i el licor més les gotes d’essència de menta. Emulsionar bé amb l’ajut d’una batedora elèctrica juntament amb la llet de la menta infusionada. Desfer els 100 gr. de xocolata al bany maria i posar-la al fons de les flameres individuals, tirar-hi trossets de xocolata i una mica de caramel líquid. Deixar refredar. Omplir les flameres amb la barreja del flam i posar-les al bany maria dins el forn a 170º uns 45-50 minuts. Deixar-los refredar fora del forn i desprès a la nevera. Desmotllar-los en el moment de servir. Recomanació: deixar-los una estona a temperatura ambient, abans de menjar.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS