Ingredients:
300 grs. farina
2 cullerades de llevat en pols
140 grs. de mantega
1 ou
125 grs. de sucre
1/ 2 cullerada de vainilla en pols
2 pomes grans
1 llimona
100 grs. de nous
50 grs. de panses de Corint
Sucre glass (per decorar)
Preparació:
Preescalfar el forn a 200 º (forn sense el gratinador ). Barrejar la farina amb el llevat, l'ou, la mantega estovada, 100 grs. del sucre i la vainilla (barrejar primer amb una forquilla, i després amb les mans). Ha de quedar una massa molt pesada, i poc flexible.
En un motlle, posar 3 / 4 parts de la massa. Ratllar la pell de la llimona. Posar 1 poma ratllada, la meitat del que queda de sucre, la meitat de ratlladura de llimona, la meitat de nous picades lleugerament i totes les panses. Fer una segona capa amb el mateix (menys les panses, que ja les hem gastat). Posar, a pessiguets, la massa sobrant sobre del farcit. Cuinar, a 200 º uns 50 minuts. Decorar amb sucre glass ...
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada