Ingredients (per a dues persones):
1 magret d'ànec
2 cullerades de mel
1 / 2 got de vi de porto
1 / 2 culleradeta de sal
500 g de pomes
una cullerada d'aiguasal,
pebre
25 g de mantega
Preparació:
Bullim en un cassó el vi amb les dues cullerades de mel, remenant fins que la salsa quedi uniforme. Reservem. Assequem el magret amb un drap i fem talls a la pell en forma de rombes, sense arribar a danyar la carn. Escalfem una paella antiadherent, sense posar res d'oli, i posem el magret per la part de la pell: primer a foc fort durant 3 minuts i després a foc mitjà durant 2 minuts més. Retirem de la paella greixos i sucs deixats anar pel magret, aboquem la salsa calenta que havíem reservat i continuem 3 minuts més. Transcorregut aquest temps, donem la volta al magret i mantenim a foc mitjà durant 6 minuts.
Durant tota la cocció del magret és important ruixar amb la salsa, que s'anirà enriquint amb els sucs deixats anar pel mateix magret. Deixem reposar el magret tapat entre cinc i deu minuts, i a continuació el tallem a medallons i ruixem amb la salsa.
Puré de poma:
En un cassó cuinem les pomes amb l'aigua, sal i pebre durant 10 minuts. Triturem amb la mantega.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada