QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

PASTÍS DE TORRÓ i MARCASPONE







Aquí teniu la recepta:


Ingredients:




Per la base:· 200g de galetes Maria · 100g de mantega · 20g de sucre

Pel farcit:·
250 g de mascarpone ·
350 g de gelat de torró ·
50 g de sucre ·
200 ml de nata líquida per muntar
5 fulles de gelatina

Per la cobertura
2 iogurts grecs ensucrats (Danone, eh? ;-) )·
2 fulles de gelatina


Preparació:
Per la base:
triturar les galetes i barrejar-les amb el sucre i la mantega fosa fins a obtenir una pasta homogènia. Estendre bé la pasta dins un motlle desemotllable i coure-ho al forn a 180º durant 10 minuts. Deixar refredar.


Pel farcit:
Posar en remull 5 fulles de gelatina en aigua freda. Barrejar el formatge, el gelat fos i el sucre. Escalfar un dit d’aigua al microones i dissoldre-hi la gelatina. Afegir-ho a la mescla anterior i barrejar bé. Semi muntar la nata i afegir-la amb compte que no s’abaixi. Abocar dins el motlle i deixar quallar a la nevera durant 2 hores.


Per la cobertura:
Posar en remull 2 fulles de gelatina. Escalfar un dit d’aigua al microones i dissoldre-hi la gelatina. Barrejar-ho amb els iogurts i abocar-ho sobre el pastís. Reservar a la nevera fins el moment de servir. Bon profit!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS