Ingredients :
150 g de mantega
3 porros
1 ceba grossa
2 patates grosses
1 l de brou de pollastre
una tassa de crema de llet
1/2 kg de polpa de meló
oli d'oliva verge extra i sal
Elaboració :
Per començar, en un cassó amb una mica d'oli desfeu la mantega a foc molt suau.
Quan estigui fosa, afegiu-hi la ceba i el porro tallats a la juliana i deixeu-ho coure durant 5 minuts.
A continuació, poseu-hi la patata tallada a rodanxes i el brou i deixeu-ho coure tot junt durant 25 minuts.
Tot seguit, afegiu la sal i la crema de llet, deixeu-ho coure dos minuts i retireu-ho del foc.
Després, poseu-hi la polpa de meló tallada a daus i tritureu-ho amb el túrmix fins que quedi una crema ben fina.
Finalment, coleu-la i deixeu-la refredar a la nevera.
I ja per acabar, emplateu la crema en un plat fondo o en una copa.
Quan estigui fosa, afegiu-hi la ceba i el porro tallats a la juliana i deixeu-ho coure durant 5 minuts.
A continuació, poseu-hi la patata tallada a rodanxes i el brou i deixeu-ho coure tot junt durant 25 minuts.
Tot seguit, afegiu la sal i la crema de llet, deixeu-ho coure dos minuts i retireu-ho del foc.
Després, poseu-hi la polpa de meló tallada a daus i tritureu-ho amb el túrmix fins que quedi una crema ben fina.
Finalment, coleu-la i deixeu-la refredar a la nevera.
I ja per acabar, emplateu la crema en un plat fondo o en una copa.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada