QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

VICHYSSOISE DE POMA









Ingredients:
- 4 porros
- 1 ceba
- 1 cullerada de mantega
- 4 pomes golden
- 2 tasses de brou de pollastre
- 20 cl de crema de llet (una ampolleta)
- 150 g d'encenalls de pernil de Jabugo o serrà
- un polset de curri
- pell de llimona
- sal, pebre i oli

Preparació
Per començar, en un cassó amb oli i mantega confiteu la ceba i el porro picats durant uns minuts. Seguidament, afegiu-hi la poma pelada i tallada a daus. Mentrestant, poseu en un cassó el brou i la pell de llimona i deixeu-ho infusionar. A continuació, quan la poma ja estigui toveta, afegiu-hi el brou, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts. Tot seguit, retireu la pell de llimona, afegiu-hi la crema de llet i tritureu-ho amb el túrmix. I ja per acabar, emplateu la vichyssoise i poseu-hi el curri i els encenalls de pernil per sobre.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS