QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

VOL-AU-VENT D'ÀNEC AMB PERES















Ingredients per a 4 persones:
- 2 confits d'ànec
- 2 peres blanquilla
- 15 gr de mantega
- 1/2 culleradeta de gingebre
- 1/2 culleradeta de sucre
- Pedro Ximénez
- 8 vol au vents petits
Preparació:
Posar a reduir una copa de Pedro Ximénez a un cassó petit a foc baix fins obtenir una textura de caramel líquid.Rentar les peres blanquilla, pelar-les, treure'ls el cor, tallar-les a trossos mitjans i posar-les a coure a un cassó a foc baix amb 15 grams de mantega, el gingebre ratllat i el sucre durant 15 minuts.Treure la pell i els ossos dels confits d'ànec, desfer la carn amb els dits i barrejar-la amb la pera cuita. Salpebrar.
Repartir el farcit entre els vol au vents i enfornar durant un parell o tres de minuts a 180º abans de servir. Finalment, coronar amb un fil de reducció de Pedro Ximénez. Jo vaig utilitzar uns vol au vents molt petitons per fer el "pica-pica" però us recomanaria utilitzar un tamany una miqueta més gran de manera que hi hagi més farcit que pasta. Es poden acompanyar d'una amanida de rúcula i són un primer plat perfecte.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS