Aquesta cullereta sorprèn perquè es menja sencera i per la seva combinació de sabors.
Ingredients per a unes 20 persones:
- 2 pomes reineta (1/2 kg aprox)
- 1 cullerada d'aigua
- pebre
- 80 gr d'encenalls de pernil de bellota
- 1/4 de kg de carn de vieira
- 25 gr de mantega
- 20 culleretes de pasta brick
- 1 cullerada de reducció de vinagre de Mòdena
Preparació:
Pelar les pomes, tallar a làmines fines i posar-les a un cassó al foc amb una cullerada d'aigua i una mica de pebre. Tapar i deixar coure a foc lent durant aproximadament 10 minuts (que no quedi aigualit). Passar pel passapurés, rectificar de sal i reservar. Col·locar els encenalls de pernil sobre un silpad a una safata pel forn i assecar uns minuts al forn preescalfat a 170ºC.
Assecar les vieires amb paper absorvent i saltar 1 minut per banda a una paella amb la mantega calenta. Col·locar a cada cullereta de pasta brick una mica de compota reineta, sobre la mateixa un tros de vieira, una gota de reducció de vinagre de Mòdena i acabar amb el cruixent de pernil.
Ho podem posar un minutet al forn perquè la cullereta quedi més cruixent.
Ho podem posar un minutet al forn perquè la cullereta quedi més cruixent.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada