QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

CULLERETA DE VIEIRA AMB CRUIXENT DE PERNIL i COMPOTA DE POMA












Aquesta cullereta sorprèn perquè es menja sencera i per la seva combinació de sabors.
Ingredients per a unes 20 persones:
- 2 pomes reineta (1/2 kg aprox)
- 1 cullerada d'aigua
- pebre
- 80 gr d'encenalls de pernil de bellota
- 1/4 de kg de carn de vieira
- 25 gr de mantega
- 20 culleretes de pasta brick
- 1 cullerada de reducció de vinagre de Mòdena
Preparació:
Pelar les pomes, tallar a làmines fines i posar-les a un cassó al foc amb una cullerada d'aigua i una mica de pebre. Tapar i deixar coure a foc lent durant aproximadament 10 minuts (que no quedi aigualit). Passar pel passapurés, rectificar de sal i reservar. Col·locar els encenalls de pernil sobre un silpad a una safata pel forn i assecar uns minuts al forn preescalfat a 170ºC.
Assecar les vieires amb paper absorvent i saltar 1 minut per banda a una paella amb la mantega calenta. Col·locar a cada cullereta de pasta brick una mica de compota reineta, sobre la mateixa un tros de vieira, una gota de reducció de vinagre de Mòdena i acabar amb el cruixent de pernil.
Ho podem posar un minutet al forn perquè la cullereta quedi més cruixent.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS