Ingredients:
Per la base:
. 2 ous
· 55 g de sucre
· 25 g de farina
· 25 g de cacau en pols
Per les mousse de xocolata:
· 1 pot petit de llet condensada (370g)
· 200ml de nata per muntar
· 100g de cobertura de xocolata negra
· 100g de cobertura de xocolata amb llet
· 4 ous
· 6 fulls de gelatina
· 6 cullerades de llet
Preparació:
Per la base de pa de pessic de xocolata: separar els rovells de les clares. Batre els rovells amb el sucre fins que doblin el volum. Muntar les clares i afegir-les suaument als rovells. Afegir la farina i el cacau tamisats i barrejar suaument. Repartir a la base dels motlles individuals (van molt bé els aros individuals) i coure-ho 10 minuts a 160º. Les dues mousse es fan amb el mateix procediment:
posar en remull 3 fulles de gelatina i dissoldre-les en 3 cullerades de llet calenta. Fondre la xocolata al microones a baixa potència per tal que no es cremi. Afegir la gelatina i remenar bé. A part, barrejar la meitat de la llet condensada amb dos rovells d'ou, afegir la xocolata tèbia i deixar refredar una mica. Incorporar la meitat de la nata semi muntada i dues clares d'ou a punt de neu, barrejant amb moviments suaus per tal que no s’abaixi.
Muntar els pastissets: repartir a cada motlle individual una capa de mousse de xocolata negra i una capa de mousse de xocolata amb llet. Allisar la superfície i deixar quallar a la nevera.Un cop quallats, desemmotllar, decorar i servir.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada