Ingredients per a 4 persones:
• 10 peus de porc tallats per la meitat
• 3 cebes
• 4 tomàquets
• 50 g de pinyons torrats
• 50 g de panses de Corint
• cansalada ibèrica
• 2 pomes Granny Smith
• 1 api
• herbes aromàtiques
• herbes fresques
Preparació:
Deixeu els peus de porc en aigua i gel durant unes hores abans de començar la preparació perquè es dessagnin. Escorreu-los i feu-los coure en aigua amb les verdures i les herbes aromàtiques. Un cop cuits, desosseu-los. Mentrestant, feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet. Al final afegiu-hi les panses, els pinyons torrats i els peus. Deixeu-ho refredar a la nevera en un recipient, perquè la gelatina del peu se solidifiqui. Talleu el bloc en rectangles i emboliqueu-los amb la cansalada ibèrica. Talleu les pomes àcides i l’api en bastonets. Marqueu la terrina en una paella, pels quatre costats, perquè quedi cruixent. Amaniu-ho amb unes fulles d’herbes fresques (julivert, cerfull, fulles d’api...).
Acabeu el plat amb les tires de poma i d’api a sobre.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada