QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

TERRINA DE PEUS DE PORC









Ingredients per a 4 persones:





• 10 peus de porc tallats per la meitat


• 3 cebes


• 4 tomàquets


• 50 g de pinyons torrats


• 50 g de panses de Corint


• cansalada ibèrica


• 2 pomes Granny Smith


• 1 api


• herbes aromàtiques


• herbes fresques



Preparació:





Deixeu els peus de porc en aigua i gel durant unes hores abans de començar la preparació perquè es dessagnin. Escorreu-los i feu-los coure en aigua amb les verdures i les herbes aromàtiques. Un cop cuits, desosseu-los. Mentrestant, feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet. Al final afegiu-hi les panses, els pinyons torrats i els peus. Deixeu-ho refredar a la nevera en un recipient, perquè la gelatina del peu se solidifiqui. Talleu el bloc en rectangles i emboliqueu-los amb la cansalada ibèrica. Talleu les pomes àcides i l’api en bastonets. Marqueu la terrina en una paella, pels quatre costats, perquè quedi cruixent. Amaniu-ho amb unes fulles d’herbes fresques (julivert, cerfull, fulles d’api...).


Acabeu el plat amb les tires de poma i d’api a sobre.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS