QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

ROLLERS D'ALBERGÍNIES i ANXOVES AMB SALSA DE FORMATGE










Ingredients`per a 4 persones:


- De 8 a 12 llesques de pa de motlle sense crosta


- 3 albergínies


- 100 g de dauets de formatge feta-


1 pot d’anxoves amb oli


- Gotes de crema balsàmica


- Herbes de Provença


- Sal




Per a la salsa:




- 150 g de formatge Cheddar i Samsoe (una bossa de Finello, per a amanides)


- 100 ml de nata líquida per muntar


- ½ culleradeta de pebre vermell dolç


- Julivert fresc picat


- Olives negres sense pinyol




Preparació:




Coeu les albergínies al microones a màxima potència durant 10 minuts, fins que estiguin tendres. Peleu-les. Estireu les llesques de pa amb el corró. Col•loqueu damunt de cada llesca de pa una mica de polpa d’albergínies, tres trossets de formatge, tres trossets d’anxoves, un polsim d’herbes de la Provença, sal i unes gotes de crema balsàmica. Enrotlleu-los com un caneló i coeu-los al forn, a 200ºC, fins que siguin daurats. Desfeu el formatges junt amb la nata i el pebre vermell fins aconseguir una salsa. Serviu-ho amb la salsa, les olives tallades i el julivert picat per damunt..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS