- 200 g de maduixes
- 250 g de nata líquida
- 250 g de llet
- 100 g de sucre
- 2 sobres de quallada Royal
Per la capa de galeta:
• 750 ml de llet
• 125 g de galetes Maria
• 75 g de sucre
• 1 sobre de quallada Royal
• 3 cullerades de caramel líquid
Preparació:
Triturar amb el túrmix tots els ingredients i posar-ho en un cassó al foc remenant contínuament. Quan bulli, treure-ho uns segons del foc i tornar-ho a posar al foc fins que torni a bullir. Abocar-ho dins un motlle de silicona i deixar-lo inclinat a la nevera fins que qualli, uns 30 minuts. Preparar la segona capa.
Triturar les galetes fins que quedin ben fines. Barrejar amb la resta d’ingredients i triturar-ho amb el túrmix. Posar-ho en un cassó al foc remenant contínuament. Quan bulli, treure-ho uns segons del foc i tornar-ho a posar al foc fins que torni a bullir. Abocar-ho sobre la capa de maduixa i deixar el motlle a la nevera en posició normal fins que qualli. Desemmotllar, decorar al gust i servir ben fresc de nevera. Bon profit!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada