
Ingredients:
- 500 g de pèsols pelats
- 4 talls de cansalada
- 12 talls de botifarra negra
- 4 escamarlans
- 8 cebes tendres
- 8 alls tendres
- 1 fulla de llorer
- una mica de menta
- una mica de marduix
- oli d'oliva
- 1 cullerada de llard
- sal
- pebre negre
Preparació:
Per començar, en una cassola amb una mica d'oli i llard salteu els escamarlans durant un minutet. Seguidament, retireu-los i a la mateixa cassola sofregiu la ceba tendra i l'all tendre talladets a la juliana. Quan estiguin transparents, afegiu-hi la cansalada tallada a trossos i la botifarra tallada a rodanxes, remeneu-ho bé i sofregiu-ho tot junt durant un parell de minuts. A continuació, poseu-hi les faves, els pèsols, el llorer, el marduix, la menta, rectifiqueu-ho de sal i pebre, remeneu-ho bé, tapeu la cassola amb una tapadora posada del revés, aboqueu-hi una mica d'aigua a sobre i deixeu-ho coure a foc suau durant uns 20 minuts. Finalment, destapeu la cassola, afegiu-hi els escamarlans, remeneu-ho bé i retireu-ho del foc. I ja per acabar, emplateu les faves i els pèsols i poseu-hi els escamarlans a sobre.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada