QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

TORRADES DE STA TERESA AMB MADUIXES AL PEBRE I GELAT DE VAINILLA











Ingredients:

- 200 g de maduixes

- 4 llesques de pa del dia anterior

- 250 g de llet

- 2 ous

- 500 g d'oli d'oliva

- 200 g de sucre

- el suc d'una taronja

- 20 g de mantega

- vi de Porto

- pebre negre

- cacau en pols

- 4 boles de gelat de vainilla


Preparació:


Per començar, remulleu les llesques de pa en un bol amb llet. Quan estiguin ben toves, passeu-les per un bol amb ou batut i fregiu-les en una paella amb oli abundant i ben calent. Quan estiguin dauradetes, retireu-les del foc, arrebosseu-les amb sucre i reserveu-les. A continuació, poseu en una paella la mantega, el suc de taronja, una mica de cacau, sucre, pebre i Porto i deixeu-ho reduir a foc suau. Quan hagi reduït a la meitat, afegiu-hi les maduixes i deixeu-les coure durant un minutet. I ja per acabar, emplateu la torrada, poseu-hi les maduixes amb la reducció per sobre i guarniu el plat amb una bola de gelat de vainilla.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS