POSTRES PER A SERVIR EN GOT
Ingredients:
Per a la crema catalana:
4 rovells d’ou
1/2 l. de llet sensera
4 cullerades de sucre
1 canó de canyella
1 pell de llimona
1 cullerada de Maizena
2 pomes
50 gr de crocant (o 4 cullerades)
Fem la crema catalana, posem el rovell amb el sucre, afegim una mica de llet. La resta la posem en un cassó i la fem bullir amb la canyella i la pell de llimona. Un cop bull la deixem refredar una mica i l’anem tirant mica en mica sobre els ous i el sucre que haurem remenat be. Ho tornem a posar al foc, i quan arrenqui el bull i s’espesseixi, ja podem tancar el foc. La deixem refredar.
Mentrestant, per les pomes, posem 2 pomes al forn fins que siguin fetes. Li traiem la pell i els pinyols. Ho triturem ben fi.
Posem una base de crema catalana al got, després una capa de poma al forn i tornem a posar crema catalana, i l’acabem amb crocant. La deixem reposar una nit a la nevera.
Com que es una recepta que te ou, l’hem de consumir en els dos dies següents com a màxim.
Es una recepta fàcil i divertida, proveu-la, segur que us agrada.
1/2 l. de llet sensera
4 cullerades de sucre
1 canó de canyella
1 pell de llimona
1 cullerada de Maizena
2 pomes
50 gr de crocant (o 4 cullerades)
Fem la crema catalana, posem el rovell amb el sucre, afegim una mica de llet. La resta la posem en un cassó i la fem bullir amb la canyella i la pell de llimona. Un cop bull la deixem refredar una mica i l’anem tirant mica en mica sobre els ous i el sucre que haurem remenat be. Ho tornem a posar al foc, i quan arrenqui el bull i s’espesseixi, ja podem tancar el foc. La deixem refredar.
Mentrestant, per les pomes, posem 2 pomes al forn fins que siguin fetes. Li traiem la pell i els pinyols. Ho triturem ben fi.
Posem una base de crema catalana al got, després una capa de poma al forn i tornem a posar crema catalana, i l’acabem amb crocant. La deixem reposar una nit a la nevera.
Com que es una recepta que te ou, l’hem de consumir en els dos dies següents com a màxim.
Es una recepta fàcil i divertida, proveu-la, segur que us agrada.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada