QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

AMANIDA DE CUSCUS AMB VERDURETES














Ingredients per a 4 persones:
- 250 gr de cuscus
- 2 tomàquets pera
- 1 ceba tendra
- 1 pebrot vermell mitjà
- 1 pebrot verd
- un grapat d'olives negres
- mitja llimona
- oli i sal- comí en pols
- unes fulles d'alfàbrega
Preparació:
Fer el cuscus segons les indicacions del paquet que hagueu comprat. En el meu cas, he portat a ebullició 250 ml d'aigua amb sal i un raig d'oli i ho he abocat sobre el recipient on hi havia el cuscus. Es remena breument i es deixa reposar 3 minuts. Es rasca amb una forquilla per a separar els grans i es cou amb una mica de mantega en un cassó un parell de minuts. Ho reservem. Rentem les verdures i les tallem a trossets petits: el pebrot vermell i verd, la ceba, les olives, els tomàquets (als que hem tret el cor i les llavors). Ho afegim sobre el bol amb el cuscus que hem preparat i ho amanim amb el suc de la llimona, un raig d'oli, una mica de sal al gust, un polsim de comí i unes fulles d'alfàbrega picadeta. Es remena l'amanida i si hi ha temps es deixa refredar a la nevera tapada amb paper film. Està clar, no he descobert la sopa d'all, però si no ho heu fet ja, proveu-la! Es poden fer moltes combinacions d'ingredients, com posar-hi cogombre, o menta i julivert enlloc d'alfàbrega, tot depèn d'allò que tingueu per casa ;)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS