QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

PASTÍS DE CARBASSÓ i EMMENTAL








Ingredients:

- 2 carbassons
- 100 gr de pastanagues
- 1 ceba petita
- 60 gr de farina
- 5 ous
- 4 cullerades de formatge emmental ratllat
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- sal, pebre i nou moscada


Preparació:


Netejar els carbassons i tallar-los a trossets. Coure les pastanagues pelades i tallades a trossets amb aigua salada bullent durant 3 minuts i escórre-les. Fregir la ceba, que hem tallat ben fina, amb l'oli a la paella. Afegir els carbassons i les pastanagues i coure-ho durant uns 5 minutets remenant sovint .Batre els ous amb la farina, salpebrar i aromatitzar amb la nou moscada. Afegir tres cullerades de formatge ratllat i les verdures. Barrejar-ho i abocar-ho a un motlle que hem untat amb mantega. Repartir la cullerada de formatge ratllat restant per sobre i posar al forn a 180ºC durant uns 40 minuts fins que el pastís estigui quallat.


Us recomano posar paper de forn entre el motlle i el pastís per evitar que s'enganxi.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS