Avuí improvització amb els llegums. Un plat ràpid, facilet i diferent.
Ingredients:
1 ceba
1 pot de cigrons cuits
brou vegetal o de pollastre (150 ml.)
oli
2 culleradetes de curri
3 - 4 culleradetes de coco ratllat
1 pot de cigrons cuits
brou vegetal o de pollastre (150 ml.)
oli
2 culleradetes de curri
3 - 4 culleradetes de coco ratllat
Preparació:
Tallem la ceba a trossos i la posem en una paella amb oli fins que estigui dauradeta.
Rentem els cigrons i un cop daurada la ceba els afegim a la cassola, barregem bé i tirem el brou, el curri i el coco.
Deixem uns 10 minutets a foc suau i llestos per menjar!
Rentem els cigrons i un cop daurada la ceba els afegim a la cassola, barregem bé i tirem el brou, el curri i el coco.
Deixem uns 10 minutets a foc suau i llestos per menjar!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada