QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

PASTÍS DE PINYA, COCO i MASCARPONE



Ingredients:


per la base del pa de pessic
70 gr de sucre
70 gr de farina
2 ous


per la resta:
6 rodanxes de pinya en almívar
350 g de Mascarpone
4 sobres de quallada Royal
400 ml de llet de coco
400 ml de llet
4 ous (les clares munteu-les)
Caramel líquid

Preparació:

Per fer el pa de pessic:

Col·loqueu en la batedora elèctrica els ous i la sucre fins que pugin el doble. Afegiu la farina i poseu la barreja al motlle ja engreixat. El poseu al forn preescalfat a 180º durant 20 minuts. Desemmotlleu un cop sigui fred i reserveu.

Per la resta:
Poseu tots els ingredients del pastís al got de la batedora menys les clares i barregeu bé. Afegir les clares de mica en mica perquè no baixin. Aboqueu en un motlle de silicona caramel·litzat (poseu força caramel, sense por) i col·loqueu la base de pa de pessic a sobre. Deixeu quallar a la nevera. Un cop hagueu de desemmotllar, fer-ho al inrevés, de manera que el pa de pessic quedi a sota.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS