
Per variar de la crema de Sant Josep de cada any em vaig atrevir a fer una crema amb taronges.
Ingredients:
400 ml de suc de taronja
pell de taronja ratllada
400 ml de nata
2 cullerades soperes de maizena
200 gr de sucre
4 rovells d'ou
sucre per cremar per sobre
Preparació:
Barregeu el suc de taronja i la nata, reservem una mica al got de la batedora. Afegim també al got de la batedora (apart de la mica de barreja reservada) els rovells i la maizena i ho batem bé. Escalfem la barreja de suc de taronja i la nata i un cop bulli afegim la barreja anterior a poc a poc i removent fins que torni a bullir i espessi. Retirem del foc i seguim removent amb les varetes perquè no se'n facin grumolls. Repartim en els recipients que tinguem preparats i deixem refredar a la nevera. Abans de servir espolvoregem amb sucre i cremem de manera que quedi una crosta de caramel.
1 comentaris:
UMMMM, MIRA QUE TIENE QUE ESTAR RICOOOOO,ERES UN AS DE LA COCINA
Publica un comentari a l'entrada