QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

PASTÍS DE CARBASSÓ ALS TRES FORMATGES




Ingredients:


6 ous
2 carbassons
100 gr. de mató
100 gr. de formatge de cabra
40 gr. de parmesà ratllat
1 cullerada de mantega
pa ratllat
sal
pebre




Preparació:


Salteu els carbassons, sense pelar, tallar a rodanxes ben fines amb la mantega.
En un recipient, barregeu els ous amb els formatges, sal i pebre i tritureu-ho amb la batedora elèctrica.
Afegiu-hi els carbassons saltejats.
Pinteu un motlle amb mantega i pa ratllat i ompliu-ho amb la barreja anterior.
Coeu-ho al forn, ja calent, a 200º durant 20 minuts aproximadament.
Un cop fred desemmotlleu-ho.
Podeu servir el plat fred o calent, segons us vingui de gust, acompanyat de la salsa que més us agradi. Está molt bona, una de pebrots del "piquillo" triturada amb oli d'oliva verge.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS