Ingredients:
6 ous
2 carbassons
100 gr. de mató
100 gr. de formatge de cabra
40 gr. de parmesà ratllat
1 cullerada de mantega
pa ratllat
sal
pebre
2 carbassons
100 gr. de mató
100 gr. de formatge de cabra
40 gr. de parmesà ratllat
1 cullerada de mantega
pa ratllat
sal
pebre
Preparació:
Salteu els carbassons, sense pelar, tallar a rodanxes ben fines amb la mantega.
En un recipient, barregeu els ous amb els formatges, sal i pebre i tritureu-ho amb la batedora elèctrica.
Afegiu-hi els carbassons saltejats.
Pinteu un motlle amb mantega i pa ratllat i ompliu-ho amb la barreja anterior.
Coeu-ho al forn, ja calent, a 200º durant 20 minuts aproximadament.
Un cop fred desemmotlleu-ho.
Podeu servir el plat fred o calent, segons us vingui de gust, acompanyat de la salsa que més us agradi. Está molt bona, una de pebrots del "piquillo" triturada amb oli d'oliva verge.
En un recipient, barregeu els ous amb els formatges, sal i pebre i tritureu-ho amb la batedora elèctrica.
Afegiu-hi els carbassons saltejats.
Pinteu un motlle amb mantega i pa ratllat i ompliu-ho amb la barreja anterior.
Coeu-ho al forn, ja calent, a 200º durant 20 minuts aproximadament.
Un cop fred desemmotlleu-ho.
Podeu servir el plat fred o calent, segons us vingui de gust, acompanyat de la salsa que més us agradi. Está molt bona, una de pebrots del "piquillo" triturada amb oli d'oliva verge.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada