Ingredients per a 2 persones:
- 1 albergínia
- 3 tomàquets de branca
- formatge Emmental ratllat
- 1 botifarra o 4 salsitxes
- oli i sal
Preparació:
Comencem tallant l'albergínia a rodanxes de 1 cm aproximadament, les salem i les coem per les dues bandes a una paella amb unes gotes d'oli. Mentrestant, fem rodanxes del mateix gruix amb els tomàquets. Agafem una plata per anar al forn i col·loquem al fons quatre rodanxes d'albergínia. A sobre de cada rodanxa hi posem la carn de les salsitxes (mitja) o de la butifarra (1/8 part). Repartim una mica de formatge Emmental per sobre i ho tapem amb una rodanxa de tomàquet, que salem. Repetim la mateixa operació una segona vegada i ho acabem posant formatge sobre l'última capa de tomàquet.
Ho enfornem a 180ºC durant uns 25 minuts.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada