Ingredients:
200 gr de mantega pomada
150 gr de sucre
Ratlladura d'una taronja
4 ous
160 gr de farina de rebosteria
60 gr de cacau en pols
12 gr de llevat
1 pessic de sal
150 gr de sucre
Ratlladura d'una taronja
4 ous
160 gr de farina de rebosteria
60 gr de cacau en pols
12 gr de llevat
1 pessic de sal
Elaboració:
Per començar, en un bol batre la mantega (que estigui pomada) més el sucre.Posar la ratlladura de taronja i barrejar. Posem els ous d'un a un. Barrejar la farina, el cacau, el llevat i la sal i passar per un colador de reixa fina abans d'afegir-lo a la massa dels ous. Així quedarà tot el que és sec més fí. Incorporar-lo de mica en mica amb moviments suaus i posar-ho en un motllo de cake al que haurem posat mantega i farina. Posar al forn a 180º uns 50 minuts.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada