QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

PRUNES FARCIDES DE XOCOLATA i CAFÈ
















Aquestes prunes són un plaer pels sentits només apte per a adults. Emborratxades de licor, farcides de crema de xocolata i cafè, i banyades amb xocolata negra al 70%, són l’entreteniment perfecte pels amants de la xocolata.

Per als més llaminers proposo una lleugera variació de la recepta: sense cafè i amb xocolata amb llet, una versió més dolça i menys amargant. Sigui com sigui, totes dues versions són espectaculars! La recepta és d’un llibre que em va deixar una companya de feina, el gran libro del café, un d’aquells llibres que sols veure les fotos ja t’agafa gana... no serà pas l’última recepta que en faci!

Aquí teniu la recepta

Ingredients:
25 prunes seques sense pinyol
50 ml d’Armagnac (o un licor que us agradi)


Pel farcit:
100g de xocolata de cobertura al 70%
100g de nata líquida per muntar
25g de mantega
1 culleradeta de cafè soluble.

Per la cobertura:
200g de xocolata de cobertura al 70%
Cacau en pols

Preparació:
Deixar en remull les prunes amb el licor unes dues hores. Pel farcit, trossejar la xocolata ben petita i deixar-la en un bol junt amb la mantega. Escalfar la nata amb el cafè soluble. Abocar la nata calenta sobre la xocolata i remenar bé fins que es fongui tota la xocolata. Deixar refredar fins que agafi consistència. Escórrer les prunes i, amb l’ajuda d’una màniga pastissera, farcir-les amb la crema de xocolata. Pel bany, fondre la xocolata al microones a baixa potència, vigilant que no es cremi. Banyar les prunes farcides una a una i deixar-les sobre un paper antiadherent fins que s’endureixi la xocolata. Espolsar-les amb cacau en pols i servir. !! Bon profit!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS