Ingredients:
Per la mousse:
400 ml de nata
2 clares d'ou
200 g de Nutella
4 fulles de gelatina
Per a la cobertura:
75 g de nata
75 gr de xocolata fondat
30 gr de mantega un
Posem en un motlle desmuntable una capa de pa de pessic . Es remulla la gelatina en aigua freda. Al bany maria fonem la Nutella. Escalfar la llet i desfer la gelatina i se li afegeix a la Nutella, barrejar bé els ingredients. Muntar la nata i finalment les clares. Barrejar la nata i les clares amb la Nutella temperada perquè no baixin.Posem la mousse en el motlle. Fiquem al congelador uns 30 a 40 minuts perquè qualli.
Fer la Cobertura:
Escalfem la nata fins que bulli i a continuació afegim la xocolata i la mantega fora del foc. Remoure fins que s'hagin barrejat i tirar per sobre de la mousse quan aquesta hagi quallat.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada