QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

PASTÍS MOUSSE DE NUTELLA



Ingredients:


Per la mousse:

400 ml de nata

2 clares d'ou

200 g de Nutella

4 fulles de gelatina


Per a la cobertura:


75 g de nata

75 gr de xocolata fondat

30 gr de mantega un



Posem en un motlle desmuntable una capa de pa de pessic . Es remulla la gelatina en aigua freda. Al bany maria fonem la Nutella. Escalfar la llet i desfer la gelatina i se li afegeix a la Nutella, barrejar bé els ingredients. Muntar la nata i finalment les clares. Barrejar la nata i les clares amb la Nutella temperada perquè no baixin.Posem la mousse en el motlle. Fiquem al congelador uns 30 a 40 minuts perquè qualli.


Fer la Cobertura:


Escalfem la nata fins que bulli i a continuació afegim la xocolata i la mantega fora del foc. Remoure fins que s'hagin barrejat i tirar per sobre de la mousse quan aquesta hagi quallat.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS