QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

SOPA TORRADA AMB PILOTETES







SOPA D'HIVERN



Ingredients:

200 g de "sopa torrada" (llesques de pa torrat)
300 g de fredolics guardats amb sal (o en un altre tipus de conserva)
4 botifarres
all i julivert
100 g de cansalada viada
1 ou
farina
oli d'oliva
Ingredients per al caldo:
2 l d'aigua
1 carcanada de pollastre
1 os de pernil
1 porro
1 pastanaga


Elaboració :
Per fer el brou, poseu en una olla l'aigua, la carcanada de pollastre, l'os de pernil, el porro i la pastanaga i deixeu-ho bullir durant 45 minuts.A continuació, coleu el brou, poseu-lo en un cassó juntament amb la sopa torrada i deixeu-ho coure mentre ho remeneu de tant en tant. Mentrestant, poseu en un bol la botifarra sense pell, l'ou i l'all i el julivert picat i barregeu-ho bé amb una forquilla. Seguidament, feu les pilotetes amb les mans, enfarineu-les i fregiu-les en una paella amb oli. Quan estiguin dauradetes, retireu-les i reserveu-les sobre paper absorbent. Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu els fredolics. Després, en una altra paella amb una mica d'oli salteu la cansalada tallada a dauets.Finalment, poseu els fredolics, la cansalada i les pilotetes al cassó de la sopa torrada, remeneu-ho una mica deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts.I ja per acabar, emplateu la sopa torrada amb els fredolics i les pilotetes.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS