QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

BACALLÀ A LA TARONJA





Ingredients per a 4 persones:


• 600 g de bacallà remullat i tallat a filets

• 200 g de farina

• 1 taronja

• 2 dl de suc de taronja

• 2 ous

• oli d’oliva per fregir


Preparació:


Primer passeu el bacallà per la farina i després per l’ou batut. En acabat, fregiu-lo amb oli d’oliva. Feu un suc de taronja. Aboqueu-lo per sobre del bacallà. Reserveu-lo en una plàtera apta per anar al forn. Talleu una taronja a rodanxes. Col·loqueu-les al costat dels talls de bacallà arrebossat. Poseu la plàtera dins del forn i deixeu-ho gratinar durant 3 o 4 minuts. Un cop gratinat, ja el podeu servir.



Nota: també podeu utilitzar bacallà fred. Per fer els filets de bacallà, proveïu-vos d’un bon morro dessalat i talleu-lo al llarg. Després amb la fulla del ganivet, aixafeu-lo una mica

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS