Ingredients per a 4 persones:
• 600 g de bacallà remullat i tallat a filets
• 200 g de farina
• 1 taronja
• 2 dl de suc de taronja
• 2 ous
• oli d’oliva per fregir
Preparació:
Primer passeu el bacallà per la farina i després per l’ou batut. En acabat, fregiu-lo amb oli d’oliva. Feu un suc de taronja. Aboqueu-lo per sobre del bacallà. Reserveu-lo en una plàtera apta per anar al forn. Talleu una taronja a rodanxes. Col·loqueu-les al costat dels talls de bacallà arrebossat. Poseu la plàtera dins del forn i deixeu-ho gratinar durant 3 o 4 minuts. Un cop gratinat, ja el podeu servir.
Nota: també podeu utilitzar bacallà fred. Per fer els filets de bacallà, proveïu-vos d’un bon morro dessalat i talleu-lo al llarg. Després amb la fulla del ganivet, aixafeu-lo una mica
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada