INDREDIENTS:
- 800 g de carbassa
- ½ ceba
- 1 l d’aigua
- 100 g d’ametlla en pols
- 100 g de bacó
- Formatge ratllat en pols
- Oli d’oliva
Preparació:
Pelar i tallar la carbassa a daus. Fer el mateix amb la ceba i sofregir-la en una paella amb oli. Quan estigui, afegir el bacó a la mateixa paella, que donarà sabor al sofregit, i la carbassa, que també daurarem. Passar el sofregit a una olla i afegir-hi el litre d’aigua i sal i coure-ho durant uns 20 minuts. Quan estigui tot cuit, retirar-ho del foc i triturar-ho. Llavors, afegir-hi l’ametlla, que servirà per espessir la crema, una mica de pebre negre i si cal, rectificar-ho de sal. Afegir el formatge ratllat i continuar triturant fins a obtenir una crema ben fineta. Si agrada més lleugera, afegir-hi una mica més d’aigua, si agrada més espessa, afegir-hi més ametlla, encara que amb les proporcions de la recepta jo trobo que queda al punt.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada