QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

CREMA DE CARBASSA AMB AMETLLES





INDREDIENTS:


- 800 g de carbassa

- ½ ceba

- 1 l d’aigua

- 100 g d’ametlla en pols

- 100 g de bacó

- Formatge ratllat en pols

- Oli d’oliva

- Sal


Preparació:


Pelar i tallar la carbassa a daus. Fer el mateix amb la ceba i sofregir-la en una paella amb oli. Quan estigui, afegir el bacó a la mateixa paella, que donarà sabor al sofregit, i la carbassa, que també daurarem. Passar el sofregit a una olla i afegir-hi el litre d’aigua i sal i coure-ho durant uns 20 minuts. Quan estigui tot cuit, retirar-ho del foc i triturar-ho. Llavors, afegir-hi l’ametlla, que servirà per espessir la crema, una mica de pebre negre i si cal, rectificar-ho de sal. Afegir el formatge ratllat i continuar triturant fins a obtenir una crema ben fineta. Si agrada més lleugera, afegir-hi una mica més d’aigua, si agrada més espessa, afegir-hi més ametlla, encara que amb les proporcions de la recepta jo trobo que queda al punt.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS