QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

SOPA DE CARXOFES i CLOÏSSES







INGREDIENTS:

- 9 carxofes

- 16 cloïsses

- 1 ceba de figueres

- 1 got de nata

- 2 cullerades de farina

- Julivert

- 1 llauna d'ous de truita


PREPARACIÓ:

Netejar les carxofes (reservar-ne una), retirant les fulles exteriors i la part superior.

Tallar-les en quatre trossos i posar-les a coure en una olla amb abundant aigua, la nata, el julivert i una mica de sal. Coure-les 35 o 40 minuts i triturar-les fins aconseguir un puré molt fi. Colar-ho. Picar la ceba i daurar-la en una paella amb oli. Afegir la farina i deixar coure uns segons. Abocar a sobre de la crema, barrejar bé i donar un bull. Pelar la carxofa reservada, tallar-la a làmines fines i fregir-les. Posar les cloïsses en una paella amb una mica d'aigua fins que s'obrin. Col•locar els ous de truita en la petxina que no té carn. Servir la crema en plats individuals, decorar amb les cloïsses i les lèmines de carxofes.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS