

Ingredients per a 4 persones:
- 1 ½ kg de carxofes pesades en brut (500 g de cors de carxofa)
- 1 ceba
- 1 l d’aigua
- 1 gra d’all
- 2 formatges en porcions
-Oli d’oliva-
Per a l’acompanyament:
- 100 g de botifarra negra
- 50 g de pernil salat
- Oli d’oliva
Preparació:
Feu un sofregit amb la ceba i l’all. Afegiu-hi els cors de les carxofes, l’aigua i un pessic de sal.
Deixeu-ho coure fins que siguin tendres.
Deixeu-ho coure fins que siguin tendres.
Afegiu-hi els formatgets, tritureu-ho tot plegat i passeu-ho pel colador xinès.
Talleu la botifarra a daus petits i passeu-la per la paella amb un raig d’oli junt amb el pernil.
Serviu la crema amb l’acompanyament.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada