QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

EMULSIÓ DE COL.I.FLOR AMB OLI D'OLIVA VERGE i CEPS





Ingredients:


- 1 kg. de coliflor
- 150 gr. d’oli d’oliva verge extra
- 60 gr. de ceps
- Fulles d’alfàbrega
- sal


Preparació:


Rentar i tallar la coliflor. Coure-la en una olla al foc amb força sal. Escórrer-la i triturar-la, amb una mica de l’aigua de la cocció si fos necessària, perquè quedi una mica densa però no espessa. Rectificar de sal i afegir-hi l’oli amb un rajolí fi, com si d’una maionesa es tractés. Reservar-ho.Tallar les fulles d’alfàbrega ben fines i posar-les a marinar amb una mica d’oli d’oliva. Laminar els ceps, ben nets, i saltar-los a foc viu durant uns minuts amb una mica d’oli i sal. Servir l’emulsió calenta, amb unes làmines de ceps al mig del plat i guarnir-lo amb unes gotes d’oli d’alfàbrega.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS