Ingredients:
-200 gr. de xocolata blanca
-200 cc de nata líquida
-1 Beina de vainilla
-50 cc d'oli d'oliva
-2 Fulles de gelatina
Preparació
1.-Obriu la beina de vainilla longitudinalment i amb l'ajuda de la punta d'un ganivet raspeu el seu interior. Incorporeu-ho juntament amb la beina i la nata líquida en un cassó i feu-ho bollir uns instans. Retireu-ho del foc i deixeu-ho infusionar uns 30 minuts.
2 .-Retireu la beina i incorporeu tot remenant la xocolata blanca fins que es fongui completament. Si cal, escalfeu-ho de nou uns insta
nts. Ompliu els gotets i reserveu-ho.

3.-Poseu la gelatina a hidratar en aigua freda. Escalfeu un parell de cullerades d'oli d'oliva i dissolgueu-hi les fulles de gelatina ben escorregudes. Incorporeu-hi lentament i sense deixar de remenar la resta de l'oli. Aboqueu-ho sobre de la capa de xocolata blanca i reserveu-ho en fred.
4 .- Decoreu-ho amb encenalls de xocolata per sobre ...i gaudiu-ho de gust
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada