Ingredients:
Per a la mousse de xocolata
-3 ous-
-1 cullerada de sucre
-1 polsim de canyella en pols
Per al puré de plàtan i alvocat:
- 2 alvocats
- 2 plàtans
-1 taronja,
-1 llimona
-30 g de sucre,
Per al plàtan caramelitzat:
-1 plàtan a rodanxes,
-1 cullerada de sucre
Preparació:
1 - Per a la mousse de xocolata.
Foneu la xocolata al bany maria o al microones. Afegiu-hi els rovells dels ous, el polsim de canyella i el sucre. Després, suaument, incorporeu-hi les clares batudes a punt de neu. Aboqueu-ho fent la primera capa al fons dels gotets. Reserveu-ho a la nevera.
2.- Per al puré de plàtan-alvocat.
Tritureu la carn dels alvocats i dels plàtans, juntament amb el suc de la taronja, el de la llimona amb una mica de la seva pell ratllada, i el sucre. Barregeu-ho tot i aboqueu-ho per sobre la mousse de xocolata, fent la segona capa .
3.- Per al plàtan caramelitzat .
Aboqueu el sucre en una paella calenta. Caramelitzeu-ho lleugerament i afegiu-hi el plàtan tallat a rodanxes.
Muntatge:
Decoreu els gotets amb el plàtan caramelitzat , algunes engrunes de galetes triturades...i gaudiu-ho de gust
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada