QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

MOUSSE DE XOCOLATA, ALVOCAT i PLÀTAN


Ingredients:


Per a la mousse de xocolata

-100 g de xocolata negra
-3 ous-
-1 cullerada de sucre
-1 polsim de canyella en pols

Per al puré de plàtan i alvocat:
- 2 alvocats
- 2 plàtans
-1 taronja,
-1 llimona
-30 g de sucre,



Per al plàtan caramelitzat:

-1 plàtan a rodanxes,
-1 cullerada de sucre




Preparació:

1 - Per a la mousse de xocolata.

Foneu la xocolata al bany maria o al microones. Afegiu-hi els rovells dels ous, el polsim de canyella i el sucre. Després, suaument, incorporeu-hi les clares batudes a punt de neu. Aboqueu-ho fent la primera capa al fons dels gotets. Reserveu-ho a la nevera.


2.- Per al puré de plàtan-alvocat.

Tritureu la carn dels alvocats i dels plàtans, juntament amb el suc de la taronja, el de la llimona amb una mica de la seva pell ratllada, i el sucre. Barregeu-ho tot i aboqueu-ho per sobre la mousse de xocolata, fent la segona capa .


3.- Per al plàtan caramelitzat .

Aboqueu el sucre en una paella calenta. Caramelitzeu-ho lleugerament i afegiu-hi el plàtan tallat a rodanxes.


Muntatge:

Decoreu els gotets amb el plàtan caramelitzat , algunes engrunes de galetes triturades...i gaudiu-ho de gust

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS