QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

CREMA D'ESPÀRRECS VERDS AMB FORMATGE














Ingredients:

un parell de manats d’espàrrecs verds
- 100 gr de patata
- 100 gr. de ceba
- 400 cc d’aigua
- 100 gr. de formatge mascarpone
- sal, oli- pinyons torrats

Preparació:
Separeu les puntes dels espàrrecs i feu-les bullir amb un cassó amb aigua salada durant uns 8-9 minuts, fins que estiguin cuites. Refredeu-les amb aigua freda per tallar la cocció i conservar el seu color. Reserveu-les. En un altre cassó aboqueu-hi les patates, les cebes i la resta de les tiges dels espàrrecs, tallades a rodanxes d’uns 2 cm. Feu-ho bullir fins que estigui tot cuit.3- Ja fora del foc, afegiu-hi 80 gr. de formatge mascarpone, un rajolí d’oli i tritureu-ho fins obtenir-ne una crema ben fina. Rectifiqueu-ho de sal.






Muntatge:

Poseu en el plat la crema d’espàrrecs, amb una quenelle de formatge mascarpone i decoreu-ho amb uns quants pinyons torrats ....i gaudiu-ho de gust !!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS