

Ingredients:
-500 gr de carn picada de vedella (de bona qualitat i millor si us la piquen davant vostre)
-500 gr de carn picada de vedella (de bona qualitat i millor si us la piquen davant vostre)
-250 gr de carn picada de porc
-1 all i julivert picat
-una tassa de beixamel espesa
-3 ous
-2 pots de tòfona negra
-1 tassa de vi negre i una de vi blanc
-1 all i julivert picat
-una tassa de beixamel espesa
-3 ous
-2 pots de tòfona negra
-1 tassa de vi negre i una de vi blanc
Per la salsa:
1 ceba, 1 tomàquet, 3 alls, una llesca de pa, 1l brou de verdures.
Mesclar bé les carns amb els ous, l'all i julvert, les trufes aixefades amb el seu suc (amb el morter) i la beixamel.
Formar les mandonguilles (jo em mullo les mans amb conyac...així també li dóna un toc molt bo i fa que no s'enganxi la carn a les mans i ho poguem manipular millor) i enfarinar-les.
Fregir-les en abundant oli i reservar.
Fregir-les en abundant oli i reservar.
Desengreixar l'oli que ha sobrat i fregir la llesca de pa, els alls i la ceba i el tomàquet tallat a trossos.
Afegir el brou i els vins i deixar coure lentament.
Triturar i colar.
Afegir el suc a les mandonguilles i deixar coure uns 20 minuts.
Triturar i colar.
Afegir el suc a les mandonguilles i deixar coure uns 20 minuts.
Es pot servir amb un flamet petit d'arròs previament saltat per una paella amb mantega i pebre.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada