QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

PASTÍS-MOUSSE DE XOCOLATA










Ingredients per a la base:


- 100 g de xocolata de cobertura


- 100 g de sucre


- 100 g d’ametlles moltes


- 3 ous


- Mantega i farina per al motlle




Ingredients per a la mousse:




- 100 g de xocolata de cobertura


- 200 g de nata muntada-


100 g de sucre


- 3 ous


- 3 fulles de gelatina-


Cacau en pols




Preparació de la base:




Batre els rovells amb el sucre fins aconseguir una mescla cremosa, afegir-hi la xocolata fosa, les ametlles moltes i les clares muntades. Posar la mescla en un motlle untat amb mantega i enfarinat i coure-la al forn a 180º uns 25 minuts aproximadament, fins que sigui ferma al tacte i deixar-la refredar.




Preparació de la mousse:




Batre els rovells amb el sucre i mesclar amb la xocolata fosa.


Posar les fulles de gelatina a hidratar en aigua freda, escalfar-les amb molt poca aigua fins que es dissolguin i afegir-les a la mescla anterior. Incorporar-hi les clares i la nata muntades, remenant amb compte per evitar que s’abaixin.




Posar la mousse sobre la base freda i deixar el pastís al frigorífic 3 ó 4 hores abans de treure’l del motlle.


Abans de servir el pastís, posar-hi cacau en pols per sobre. Això no s’ha de fer molta estona abans, si no, la humitat de la mousse absorbiria el cacau. Aquest pastís es pot fer d’un dia per l’altre fins a fer la mousse, i cobrir-lo amb el cacau en el moment de servir-lo.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS