QUINS COLORSSSSSSS

QUINS COLORSSSSSSS

PHILO D'ALBERGÍNIA,PORROS, FORMATGES i NOUS





Ingredients per a 4 persones:



- 2 albergínies

- 2 porros

- ½ dl d’oli d’oliva i 30 g de mantega

- 75 g de nous

- 100 g de formatge parmesà ratllat

- 100 g de formatge emmental ratllat

- 4 fulls de pasta philo

- Barreja d’enciams



Preparació:


Rentar les albergínies, tallar-les ben primes amb una mandolina i deixar-les en una escorredora amb sal, durant 20 minuts. Assecar les làmines d’albergínies amb paper de cuina i posar-les en una safata de forn, lleugerament amanides amb oli. Coure-les al forn, escalfat a 180ºC, durant 20 minuts. Deixar-les refredar, tallar-les a trossos petits i reservar-les. Escalfar l’oli i la mantega i estofar els porros nets i tallats a tiretes fines.Triturar les nous i afegir-les a les verdures, juntament amb els formatges. Dividir cada full de pasta philo en sis trossos i el farcit en vuit parts. En una safata de forn, disposar quatre trossos de pasta philo, pintar-los lleugerament amb oli i cobrir-los amb quatre trossos de pasta philo més. Posar una part del farcit sobre cada ració i tornar a posar dos fulls més de pasta philo en cadascuna d’elles. Repetir l’operació i acabar amb pasta philo. Introduir la safata al forn, escalfat prèviament a 170ºC, i daurar la pasta amb el gratinador i aire. Vigilar que no es cremi la pasta, ja que es torna daurada molt ràpidament.

Acompanyar el cruixent de pasta philo amb una barreja d’enciams.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS